lørdag 17. januar 2009

En stund siden sist...

I det siste har det vært litt travelt med skole, turer, fotografering og så videre, så det har ikke blitt noe blogging på en stund... :) Men som dere sikkert har fått med dere fikk altså Dixie sin første løpetid på mandag! Hun var liksom ikke helt seg selv dagen før, så vi lurte litt på hva det var som var galt, men så viste det seg altså bare å være løpetid. Etter at hun fikk det har hun holdt seg mer rundt oss både hjemme og ute på tur, så hun ignorerer oss i hvert fall ikke mer (som hun gjorde på søndag...)

I dag har Marian og jeg vært på tur med Tessy og Dixie. Siden Dixie som sagt har løpetid turde vi ikke å slippe henne helt løs, så hun hadde på seg en 20 meter lang langline for at vi enkelt skulle kunne få tak i henne igjen hvis hun prøvde å stikke av... Men det gjorde hun ikke. Hun og Tessy bare sprang og lekte, akkurat som vanlig, og ble selvfølgelig aldri ferdig med å leke... Da vi møttes var de som alltid helt klar til å leke, så de hoppet og spratt rundt hverandre MED bånd, noe som førte til en del kaos. Vi fant et gress de kunne leke litt på, for vi tenkte at da blir de nok i hvert fall litt mer utslitt og enklere å gå tur med. Og det ble de - i hvert fall en liten stund... Men etter litt var det tilbake til leking igjen.

Vi gikk opp til Sørmarka, for der er det helt trygt for biler og trafikk, men til gjengjeld er det ofte en del hunder der, så vi måtte passe litt ekstra på Dixie. Hun hadde som sagt langline på seg, så selv om jeg ikke holdt i andre enden av lina, var det mye enklere å få tak i henne med en 20 meters lang tau hengende etter seg i stedet for å måtte få tak i det bittelille halsbåndet inni all pelsen! :) Heldigvis ble det ikke noe problem, for det kom faktisk bare én annen hund, og selv om den gikk løs, den gikk bare rett forbi sammen med eieren sin!

Etter en god stund gikk vi hjemover, og da vi kom hjem oppdaget vi at vi faktisk hadde vært ute i nesten to timer! Vi pleier ikke å gå så lange turer med Dixie, for da begynner hun ofte å hoppe opp på oss og bite i jakken, så vi ble anbefalt å gå litt kortere turer... Men når hun er med Tessy går det helt fint, da tenker hun ikke på at hun skal hoppe opp på meg i det hele tatt! Det eneste hun tenker da er: TESSY, LEKING, TESSY og enda mere LEKING MED TESSY... :)

Ellers har det vært regn her omtrent hver eneste dag, så "i farta" bilder til fotokonkurransen har det ikke blitt noe av enda... Nå melder de faktisk ganske fint vær midt på dagen i morgen, så kanskje vi kan få til noe da!? Vi får prøve på det... :)

8 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Så hyggelig at du er på bloggen din igjen:o)

Så rart Tina. Dixie har liksom blitt voksen på en måte:o) Men hun høres jo ut som om hun er like herlig som du pleier å beskrive henne, så da merkes jo ikke forskjellen så godt. Deilig at hun ikke gjorde tegn til å stikke av i hvertfall. Du får holde oss oppdatert på hvordan resten av løpetiden går (spent jeg vet du;o) Lykke til med bildene, håper dere får litt sol i morgen.

Nina og Bonnie sa...

Det er rart hvordan de forandrer seg nå. Akkurat passert 1 år og plutselig er Dixie blitt voksen. Det vil jeg ikke si om Charlie. Han er nok blitt roligere, men møter han andre hunder er han fortsatt hyper.

Her snør det så det blir nok ikke mye bilder tatt denne helgen. Du for ha lykke til med bildene dine i morgen.

Dixie sa...

Dixie oppfører seg egentlig veldig likt som hun alltid har gjort, bortsett fra at hun holder seg litt mer rundt oss... :) Så så veldig voksen er hun ikke akkurat blitt...

Når vi møter hunder ute på tur, nekter hun fortsatt å gå forbi dem uten å hilse, og hun leker med Tessy (og andre hunder) like voldsomt som før, så det meste er fortsatt som det har pleid å være.

Det ser ikke ut som det blir noe sol her som det var meldt. Det har pøsregnet hele dagen, og det virker ikke som om det har tenkt å stoppe på en stund...

Marianne sa...

Vel det er bra det regner hos deg også, så slipper jeg å bli såå misunnelig...

Embla hadde sin første løpetid for ca 5 mnd siden, hun forandret seg egentlig ikke så mye, men er kanskje litt mer "bitch" mot andre tisper..

Dixie sa...

Tror ikke du trenger å være misunnelig på oss, nei! Vi har ikke hatt sol på leeenge...

Det blir spennende å se om Dixie endrer seg etter løpetiden, til nå har hun som sagt vært ganske lik det hun alltid har vært, men siden vi ikke kan slippe henne løs i hundegården for tida, får hun ikke lekt med andre hunder enn dem vi kjenner fra før... :)

snorredimma sa...

Dimma hadde jo løpetid like før jul, og jeg syns nok at hun har roet seg ned litt - er ikke fullt så valpete lenger, men fortsatt rampete, da. Merker det best når vi er inne. Ho slapper lissom litt mer av nå. OG HER SNØR DET: JIPPI!

Anonym sa...

Luna har hvertfall ikke forandret seg i det hele tatt etter løpetid.. og det begynner no å bli noen mnd siden no..
Her er det opplett og 6 grader, får nesten litt vårstemning ;)

Dixie sa...

Vi vil også ha snø! :) Det har bare regnet og regnet og regnet her i maaange dager, så nå er vi lei av regn! Håper det kan komme litt sol i morgen... :)