onsdag 21. januar 2009

Endelig litt sol...

I dag var jeg og Dixie som vanlig på tur etter skolen, men turen var faktisk ikke så vanlig sammenlignet med alle de andre turene vi har gått i det siste - for det var faktisk sol! :) Jeg regnet med at regnet ville dukke opp underveis på turen, så jeg tok ikke med kamera... I stedet tok jeg noen bilder med mobilen, men det ble ikke så veldig god kvalitet på dem, da.

 Mobilbilder 005
Et litt spesielt syn i det siste - Stavanger i fint vær! :)

Vi gikk en ganske lang tur i Sørmarka, en stor skog ikke så langt unna der vi bor. Her møtte vi noen hunder  Dixie fikk hilse på, men for det meste gikk vi bare på en sti ut og inn mellom trærne... Over alt var det stooore vanndammer, nesten som små innsjøer, etter alt regnet i det siste, så det var ikke akkurat så veldig lett å gå uten å bli klissvåt...

Men etter en god stund forsvant selvfølgelig sola, den kunne jo ikke være til stede under hele turen! I stedet begynte det å regne litt, men bare så lite at vi så vidt kjente det. Dessverre økte det på og til slutt endte det opp som pøsregn. Som vanlig...

 Mobilbilder 001

Værmeldingen ser ikke så veldig bra ut den heller framover med regn og rundt 4 grader hver eneste dag... Da er det jo ingen sjanse for at det skal bli snø heller! Jaja, håper dette været blir ferdig snart, sånn at vi kanskje kan få en HEL tur med sol! Det gleder vi oss til! :)

9 kommentarer:

Nøve sa...

Vi har heldigvis snø, men det er veldig mildt her også! Vi er så glad i vinter'n at vi krysser fingre og tær...

Gry og Millis blogg sa...

Jeg synes det ble kjempefine bilder med mobilen jeg!

Her er det grått, slaps og ekkelt, men ikke noe i forhold til hos dere på Vestlandet tror jeg.

Dixie sa...

Kunne godt tenkt oss litt snø vi også... Slaps hørtes ikke så veldig kjekt ut det heller, da!

Jeg valgte jo de bildene som ble best med mobilen, men de aller fleste ble uskarpe og ikke fine i det hele tatt! :)

Luna sa...

Her i Ålesund har det vært ganske fint siste uka (utrolig nok, opplett, men ingen sol) ukene før har det vært storm etter storm og pøsende regn, det er ikke noe særlig.. :( No regner det litt, men skal vist bli bra igjen mot helga :) Men det er lenge siden sola har vært her! Det skal bli utrolig godt når våren kommer. Jeg er fint ferdig med vinterværet..

Marianne sa...

Det er snart vår Tina...HAHA, bare tulla....men til sommeren så må dere stikke innom hos meg visst dere er på sørlige trakter!

Nøve sa...

Jeg gleder meg bare til å gå på ski med Nalle! Ikke snakk om vår og sommer... Jeg burde kanskje flytte til Svalbard eller noe. De fleste ser visst bare fram mot den ulidelige,varme sommeren..

Jeg har aldri opplevd vinter langsmed kysten vår, så tilgi meg...

Dixie sa...

Det er ikke akkurat vinteren jeg har noe i mot, men REGNET!!! Heldigvis regner det ikke like mye nå lenger som det gjorde for noen dager siden... Og neste uke melder de faktisk både snø OG sol!!! :)

Vi gleder oss også til å reise til Hovden både i vinterferien og i påskeferien, for der er det jo snø og vi kan gå på ski med Dixie! :)

Men for meg hadde det ikke gjort noe med vår snart, heller... :)

snorredimma sa...

Her i Østfold har det kommet et nytt lass med snø i natt - og det gleder vi oss veldig over. Er vant til vintre med regn og slafs - ja, stort sett bare dritt-vær. Så nå har vi det som plomma i egget :)
Nå kan jammen vårlige tegn drøye litt til...
Men ser jo at det har kommet nye skudd på noen av trærne - kan tro dem føler seg lurt nå!!

Nina og Bonnie sa...

Sol,ja. Her snør det på andre dagen. Ut å måke igjen. Også regner det litt inn i mellom. Kunne det bare bestemme seg. Så snøen ble liggende. Det er jo vakkert med snø.